22 Şubat 2009 Pazar

DAYAKTAN SONRA RİHANNA BU HALDE Geçtiğimiz günlerde erkek arkadaşı Chris Brown tarafından yaralandığı haberleri yayılan Rihanna'nın polis kayıtlarından sızdırılan fotoğrafı haberleri doğruladı. Fotoğrafta Grammy ödülü şarkıcının özellikle yanak ve dudak çevresindeki yaralanmalar dikkat çekiyor. Los Angeles polisinin elindeki bu fotoğraf, birileri tarafından sızdırılarak yabancı bir internet sitesinde yayınlandı.
Rihana'nın erkek arkadaşı, Garmmy Ödülleri'nin dağıtıldığı gece, kimliği bilinmeyen bir kadını arabanın içinde darp ettiği şüphesiyle göz altına alınmıştı.Sonra da kefaletle serbest bırakılmıştı. Kadının kim olduğu bilinmezken, Rihanna'nın Grammy'ye katılmaması ve arkadan konserlerini de iptal etmesi şüpheleri artırmıştı.
Polise gelen şikayet dosyasında, kurbanın sadece Rihanna'ya benzer özellikler taşıdığı biliniyordu. "Erkek arkadaşı Rihanna'yı dövdü" haberleri basında çıksa da; Brown'un dövdüğü kadının Rihanna olduğu kanıtlanamamıştı.
Polis raporlarına göre ihbarı yapan kişinin "Robyn Fent" olduğu anlaşıldı. "Robyn Fent"in Rihanna'nın gerçek adı olduğu biliniyordu. Fakat ilk kez basına yansıyan ve polis kayıtlarından sızdırılan bu fotoğrafla, Rihanna'nın erkek arkadaşından dayak yediği kesinlik kazandı. Fotoğrafta, Rihanna'nın alnındaki büyük şişliğin, yüzünün ve vücudunun çeşitli yerindeki incinmelerin, Brown'ın, Rihanna'yı sıksık hırpaladığının göstergesi olduğu söyleniyor. Polis kayıtlarına geçen dayak olayının da kıskançlık sonucu patlak verdiği dolaşan dedikodular arasında.
H2 / dış haberler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder