13 Mayıs 2010 Perşembe

Beykent Üniversitesi Pusula Şenliği 2010
10.PUSULA ŞENLİKLERİ SERDAR ORTAÇ & HANDE YENER KONSERLERİ 13.MAYIS 2010 MAÇKA KÜÇÜKÇİFTLİK PARK FESTİVAL ALANI
Bu yıl 10.su düzenlenecek olan Beykent Üniversitesi Pusula Şenlikleri bir üniversite festivali olmanın ötesinde, binlerce kişilik katılımı ve farklı konseptiyle tam anlamıyla bir şenliktir. Pusula Şenliklerinin her yıl olduğu gibi bu yılda tek bir hedefi var: EĞLENCE’NİN SINIRLARINI ZORLAMAK !!!
BEYKENT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ ve ÖĞRENCİ KULÜPLERİ desteğiyle yapılan festival, her yıl olduğu gibi bu yılda İstanbul ve Türkiye’de festival anlayışını farklı bir boyuta taşımaya aday…
10. Pusula Şenlikleri; Maçka Küçükçiftlik Park’da düzenlenecek. Küçükçiftlik Park denilince akla İstanbul’un her yerinden rahat ulaşım olanağı, yenilenen imajı, devasa sahnesi ve ferah yeme içme alanlarıyla yeşillikler arasında 8000 metrekarelik bir etkinlik alanı geliyor. İstanbul’un göbeğinde 15.000 kişinin ayakta konser izleyebileceği ya da lunapark takımlarına binebileceği, katılımcıların tam anlamı ile eğlencenin tadına varacakları bir alan…
10 yıldır Türkiye’nin önde gelen üniversite festivalleri arasında yerini alan Pusula Şenlikleri şimdiye kadar Türkiye’nin en ünlü isimlerini sahnesinde ağırladı.
Bugune kadar sahne alan isimler arasında Athena, Feridun Düzağaç, Demir Demirkan, Yeni Türkü, M.F.Ö. Sertap Erener, Mor ve Ötesi, Kenan Doğulu, Hande Yener, Özlem Tekin, Zeynep Dizdar, Gripin, Vega, Murat Dalkılıç, Sıla, Bengü, Teoman, Demet Akalın, Dolapdere Big Gang, Hüseyin Karadayı gibi isimler bulunuyor.
Pusula Şenlikleri bu yıl 13 Mayıs tarihinde Hande Yener ve Serdar Ortaç gibi isimlerin konserlerine ev sahipliği yapacak ve muhteşem bir showla katılımcılara unutulmaz dakikalar yaşatacak.
Daha ayrıntılı bilgi alabilmek için bu linki tıklayabilirsiniz:
http://www.beykentclub.com/beykent-universitesi-10-pusula-senlikleri
beykentclub.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder