25 Haziran 2010 Cuma

Michael Jackson'un Ölüm Yıl Dönümü
 Bugün, 25 Haziran, Michael Jackson’un ölümünün birinci yılı.
Popun Kralı sahne ışıkları altında büyüdü. 11 yaşında kardeşleriyle birlikte Jackson 5 grubunun karizmatik şarkıcısı olarak sahneye çıktığında, dünyanın en muhteşem müzik kariyerlerinden biri başlamıştı.
Michael, hayatının büyük bir kısmında spekülasyonlar ve dedikodularla çevriliydi. Pop müzik dünyasında “Billy Jean”, “Beat it”, “Man in the mirror”, “Bad”, “Thriller” ve “You are not alone” gibi şarkılarıyla devrim yarattı.
Ölümü ne dedikoduları ne de spekülasyonları durdurdu; yaşamı kadar ölümü de sırlar ve suçlamalarla dolu. Sanki dünya ani ölümünü halen algılamaya çalışıyor.
Michael Jackson’un ölümüne sebep olan kalp krizini tetikleyen ilaçları verdiği için, Jackson Ailesi'nin istisnasız tüm üyeleri Dr. Conrad Murray’ı suçluyor. Murray, Los Angeles savcılığı tarafından tutuklandı ve ihmal ve tedbirsizlikle ölüme sebebiyet vermek suçundan hakkında dava açıldı, ancak Murray sürekli suçsuz olduğunu söyledi.
Michael Jackson 50 yaşında bizden ayrıldı. Onun müzik mirası ve çocukları Prince, 13, Paris, 12, ve 8 yaşındaki Prince Michael II, diğer adıyla Blanket, babaannelerinin korumasında yaşamaya devam ediyor.
msn.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder