2 Temmuz 2010 Cuma

Erkek çocuğu gibi!!!
Angelina Jolie, Hollywood'un en ünlü ve en çok konuşulan beraberliğini Vanity Fair'in Temmuz sayısına anlattı.Jolie’yle yapılan röportaj, aktrisin özel hayatını mercek altına yatırıyor.Çocukları hakkında da konuşan Jolie; Mad'i tarihte çok başarılı bir öğrenci, Zahara'yı çok güzel sesli, Shiloh'yu çok eğlenceli ve Knox ile Viv'i tam bir klasik kız ve erkek olarak tanımladı.
Jolie çocuklarının karakteriyle ilgili ipucu verirken Brad Pitt'le biyolojik kızı Shiloh'un erkek olmak istediğini ve erkek çocuklar gibi giyindiğini söyledi.Jolie, "Saçını kestirdik. Erkeklerin giydiği herşeyi seviyor ve böyle giyinmek istiyor. Erkek kardeşlerden biri olduğunu sanıyor" dedi.
Yeni bir moda terimi de uyduran Jolie, "Shiloh'un Montenegro (Karadağ) tarzı olduğunu düşünüyoruz. Biraz züppe gibi giyiniyor. Orada insanlar böyle giyiniyor. Eşofmanları, günlük kıyafetleri seviyor" dedi.
Kızının bu tarzından dolayı endişe etmediğini ve bunu kızının yaratıcılığının bir parçası olarak gördüğünü söyleyen Jolie, "Shiloh'un dili çok komik, tanıyacağınız en eğlenceli insanlardan biri" dedi.
Kısa bir süre öncesine kadar omuzlarına uzanan sapsarı saçları ve rengarenk elbiseleriyle görüntülenen Shiloh, son dönemde erkek giysileriyle çıkıyor objektiflerin karşısına.
 Shiloh'nun babası ünlü aktör Brad Pitt, kısa bir süre önce bir dergi için yaptığı röportajda Shiloh'nun adından da hoşlanmadığını söylemişti.
Pitt'in anlattığına göre kızının erkek çocuklara olan bu özentisi sadece giysilerden ibaret değil, daha derinlerden geliyor.
Yakışıklı aktör Shiloh'un son sekiz aydır kendi adıyla değil John adıyla çağrılmayı istediğini söylemişti.
Pitt "Ona Shiloh diye seslendiğimizde bize tepki vermiyor" şeklinde konuşmuş ünlü aktör minik kızının bu ismi sevmesinin nedenini de çok sediği Peter Pan masalına bağlamıştı. John, eserin baş karakteri olan Wendy'nin ağabeyinin adı.Ünlü aktör "Ona Shiloh diye seslendiğimizde bize 'Ben John'um diye yanıt veriyor" diyerek sözlerini sürdürmüştü.
Milliyet.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder