7 Aralık 2010 Salı

Türkiye ELLE Style Awards'a Ünlüler Akını!
Taylor Momsen'de Ödül töreni için İstanbul'a geldi!
Tuğçe Kazaz, Hande Ataizi, Sedef Avcı Kasabalı, Taylor Momsen, Beren Saat, Betina Mahler, Burcu Esmersoy, Feryal Gülman
Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen ELLE Style Awards, 3 Aralık Cuma gecesi Esma Sultan'da yapılan ödül töreni ile sahiplerini buldu.Dünyaca ünlü saç bakım uzmanı Schwarzkopf'un ana sponsorluğunda gerçekleşen, Türkiye'nin stil konusundaki ilk ödül töreni ELLE Style Awards 2010'da toplam 17 farklı kategorideki ödüller sahiplerine verildi.
Taylor Momsen
Bu muhteşem geceye, Gossip Girl dizisi ile tanınan 17 yaşındaki moda ikonu Taylor Momsen, dünya moda devlerinden Giovanna Ferregamo Gentile, Francesco ve Teresa Missoni, Chanel'in kurucusu ve sahibinin oğlu David Wertheimer da katıldı.
Giovanna Ferregamo Gentile
Teresa Missoni
Jüri oylamasıyla verilen ELLE STYLE Otel Ödülünü W İstanbul, Mekan Ödülünü Changa alırken, Yılın Fotoğrafçısı Ödülünü ise Koray Birand aldı.
Halk oylamasıyla verilen ELLE STYLE Model Ödülünü Sedef Avcı, Erkek Müzikstarı Ödülünü Emre Aydın, Kadın Müzik starı Ödülünü Şebnem Ferah, Erkek Oyuncu Ödülünü;
Kıvanç Tatlıtuğ, Kadın Oyuncu Ödülünü;
Beren Saat, İş Kadını Ödülünü;
Ümit Boyner, İş Adamı Ödülünü;
Rahmi Koç, Moda İkonu Ödülünü;
Ajda Pekkan alarak, aday oldukları alanların en şık temsilcileri seçildiler.
Taylor Momsen, Jüri Özel Ödüllerinden Patlama Yapan Yetenek Ödülüne layık görülürken , Modada En Önemli Başarı Ödülünü Christopher Bailey ve Modada Hayat boyu Başarı Ödülünü de Salvatore Ferragamo aldı.
Christopher Bailey
Güzide Duran ise Schwarzkopf Özel Ödülüyle onurlandırıldı.
Güzide Duran ve Adnan Aksoy
Türkiye'nin en stil sahibi isimlerini bir araya getiren ELLE Style Awards'da davetliler eğlenceye, likit deterjan markası Perwoll'un sponsorluğunda yapılan after party ile devam etti. Bu özel gece için pembe ve siyahlara bürünen Esma Sultan'ın masalsı atmosferinde sahne alan Golden Singers ile başlayan parti, DJ Miss Nine'ın ritmiyle geç saatlere kadar devam etti.
DJ Miss Nine
ELLE’nin bu görkemli gecesine sosyete ve sanat hayatından ünlülerde akın etti.Geceye uygun olarak ünlüler birbirinden şık ve alımlıydılar.
msn.Eğlence

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder