21 Temmuz 2011 Perşembe

2011'in en zengin aktrisleri!
Hollywood, ekonomi anlamında halen daha erkek-egemen bir sektöre ev sahipliği yapsa da, aktrislerin kazançları da ilgi çekici boyutlara ulaşıyor. Amerikan Forbes dergisi yaptığı araştırmada moda dünyasına da ilham veren ve en çok kazanan 10 aktrisi listeledi.
Angelina Jolie, 30 milyon Dolarlık kazancıyla 2011'in en zengin aktrisleri listesinin başında yer aldı. Son yılların gözde kadın aksiyon yıldızı olmasının bu rakamda payı büyük.
Sex and The City serisi onu Carrie Bradshaw olarak değil, başlı başına bir moda ikonu yaptı. Bu ünvanla birlikte film endüstrisinde de hatrı sayılır rakamlar kazanmaya başlayan Sarah Jessica Parker'ın 2011 kazancı 30 milyon Dolar.
Friends dizisinin Rachel'ı Jennifer Aniston, En Çok Ödenen Hollywood Aktrisleri listesinde 3. sırada. Aniston'ın kazandığı rakam 28 milyon Dolar.
Jim Toth ile evliliğinin ardından daha çok gündeme gelen Reese Witherspoon, son dönemde romantik aşk filmlerindeki başarısıyla 28 milyon Dolarlık bir kazanca sahip.
Julia Roberts listede 5. sırada. Geçtiğimiz sene Eat Pray Love filmindeki başarısıyla gündeme gelen Roberts'ın kazancı 20 milyon Dolar.
Kariyeri, Twilight'taki rol arkadaşı Robert Pattinson kadar bütçeli ilerlemeyen Kristen Stewart 20 milyon Dolarlık bütçesiyle listenin 6. sırasında. Çekilmekte olan Pamuk Prenses serisi genç oyuncuya yarayacak mı?
Romantik komedilerin yıldızı Katherine Heigl, 19 milyon Dolarlık kazancıyla listenin 7. sırasında.
Jim Carrey ile rol aldığı Maske filminin ardından on yedi yıl sonra bile Cameron Diaz halen en çok kazanan aktrislerden. Listede 8. sırada yer alan Diaz, 18 milyon Dolarlık bütçeye sahip.
2010'daki En İyi Kadın Oyuncu Oscarı'nın ardından çok ortalarda gözükmeyen Sandra Bullock, Extremely Loud ve Incredibly Close adlı iki filmiyle beyazperdede yer alacak. Listenin 9. sırasındaki Bullock'un kazancı 15 milyon Dolar.
Son dönemde Demir Leydi isimli filmde Margaret Thatcher'ı canlandıran usta oyuncu Meryl Streep, 10 milyon Dolarlık kazançla En Çok Kazanan Kadın Oyuncu listesinde 10. sırada yer aldı.
VOGUE TÜRKİYE

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder