17 Ekim 2011 Pazartesi

Moda Kardeşliği
Moda dünyasına yön veren kardeşler.
Louise Glück, "Kardeşlerden biri her zaman izler, diğeriyse dans eder," demiş ama bu kardeşlerin biri izleyici olarak kalmamış, en az diğeri kadar moda dünyasının içinde yer bulmuş durumda.
Beyonce & Solange Knowles
Solange, Knowles ailesinin sahip olduğu House of Dereon adlı markanın yüzü olarak işe başlamıştı ama artık kendi giyim tarzı sebebiyle basının gündeminden düşmüyor. İki kız kardeşte birer moda düşkünü. Örneğin Beyonce'nin kardeşine 25. yaş günü hediyesi 25 çift ayakkabıydı.
Elle & Dakota FanningHer ikisi de sinemanın yükselen yıldızlarından. Dakota (17) ve Elle (13) bu yıl, ünlü moda dergisi Vogue'un Yaş temalı sayısında yer aldı. Seçimleri yaşlarına uygun ve tüm moda bilginleri tarafından alkışlanıyorlar.
Jessica & Ashlee Simpson
Ashlee, Jessica'nın gölgesinden çıkabilmek için saçını siyaha bile byadı ama Jessica'nın gündemden düşmeyen özel hayatı; boşanması, kilo alması, yeniden aşkı bulması ve nişanlanması gündemden bir türlü düşmedi. Jessica bu vesilyele ayakkabı, mayo, parfüm serileri için daha fazla reklam yapma fırsatı bulmuş oldu.
Mary Kate & Ashley Olsen
Küçük yaşta televizyon dizilerinde rol alarak para kazanmaya başlayan kardeşler, bugün dev bir imparatorluğu yönetiyor. Dergiler, filmler ve çocuklara yönelik pek çok ürünü kapsayan bu imparatorluğun yanı sıra Olsen'lerin Elizabeth&James ve Stylemint gibi giyim markaları da var.
Khloe, Kim & Kourtney Kardashian
Önce Kim, Paris Hilton'un en yakın arkadaşı olarak medyada yer almaya başladı. Arından bütün aile medyanın gündemini işgal etti ve reality programları sayesinde dünyanın dört bir yanında tanınır oldular. Kim, Khloe ve Kourtney kardeşler şimdi, bu ünlerini giyim mağazaları Dash'in tanıtımı için kullanıyorlar.
Sienna & Savannah Miller
Savana kardeşi Sienna kadar tanınmıyor olabilir ama Twenty8Twelve markasının ardındaki itici güç o. Zira kız kardeşi film setlerinden tiyatro sahnelerine oyunculuk kariyerinin peşinden koşmakla meşgul.
Paris & Nicky Hilton
Paris, reytingleri gittikçe kötüleşmeye başlayınca reality programlarından vazgeçti ve modaya kanalize oldu. Onun moda imparatorluğu çanta ve parfüm serisi üzerine kurulu. Kız kardeşi Nicky ise "Nicholai" adlı markasını devam ettiriyor.
Pixie & Peaches Geldof
Babaları Afrika'daki açlığı sonlandırmak için senlerce çalışmış olabilir ama onlar Afrika'dan çok modayla ilgileniyor gibi. Peaches (22) moda kariyerine Elle, Nylon ve Cleo gibi moda dergilerinde editörlük yaparak başladı. Sonra mankenliğe başladı ama kariyeri hızlı gece hayatı sebebiyle aslında başlamadan bitti. Kız kardeşi Pixie (21) de bir model oldu ama boynuz kulağı geçti ve Pixie, Calvin Klein, Luella ve Vivienne Westwood gibi devlerin podyumlarında boy gösterdi.
Monica & Penelope Cruz
Penelope ve Monica Cruz kardeşler ünlü İspanyol Moda Markası Mango'ya şimdiye kadar dört kolleksiyon hazırladı bile.
msn.Kadın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder