11 Şubat 2010 Perşembe

Aşık Olanlar ve Aşkı Arayanlar İçin
"Sevgililer Günü (Valentine's Day)" 12 Şubat'ta sinemalarda!Aşık ve mutluysanız, Sevgililer Günü sizin için kalpler ve çiçeklerle, romantizm ve duygusallıkla dolu bir gündür. Aşkta şansı yaver gitmeyenler arasındaysanız, herhangi bir günden farkı yoktur.
Beyazperdenin en büyük romantik komedi hitlerinden bazılarında aşkın farklı yönlerini başarıyla aktarmış olan yönetmen Garry Marshall, “Bazı insanlar Sevgililer Günü'nün en güzel şey olduğunu düşünürken, bazıları onu görmezden gelmeye çalışıyor,” diyerek, duygularını belli etmeyen meşhur ses tonuyla. “Yani farklı insanlar için farklı anlamlar ifade ediyor. Diğer tatiller daha net bir duruşa sahip,” diye ekliyor. “Noel'de ağaç süsleriz, bana hediye verirsiniz, güzel şarkılar söyleriz, eve gider yatarız. Yılbaşında içeriz, saat 12'de öpüşürüz, duygusal şarkılar söyleyip ağlarız, eve gidip yatarız. Bu kadar basit. Anlaşıldı. Ağaç Dikme Günü... En büyük tatil değil ama giderek büyüyor çünkü hepimiz 'yeşile dönüyoruz. Ama Sevgililer Günü belirsiz. Tarif edilmesi güç bir gün çünkü aşkı tarif etmek güç; bu öyküyü bu kadar iyi yapan şey de bu. Hepimizin romantizme yoğunlaştığı gün hakkında neden bir romantik komedi çekilmesin ki? İşte bu film, ‘Valentine’s Day/Sevgililer Günü.’
Birkaç kuşağa yayılan bir karakter kadrosunun gözünden anlatılan “Valentine’s Day/Sevgililer Günü” ilk buluşmalardan uzun süreli beraberliklere, genç aşıklardan eski vurgunlara, müzmin bekârlardan karşılıksız sevgilere pek çok ilişkiyi göz önüne seriyor. Film birbirine geçen öyküleri anlatmak için sinema tarihinin en büyük yıldız oyuncu kadrolarından birini bir araya getiriyor. Bu isimler arasında Gary Marshall filmlerinde deneyimli üç oyuncu; Julia Roberts, Anne Hathaway ve Hector Elizondo'nun yanında Jessica Alba, Kathy Bates, Jessica Biel, Bradley Cooper, Eric Dane, Patrick Dempsey, Jamie Foxx, Jennifer Garner, Topher Grace, Ashton Kutcher, Queen Latifah, Taylor Lautner, George Lopez, Shirley MacLaine, Emma Roberts ve Taylor Swift yer alıyor.
Yıldızlardan kurulu bir kadronun bir araya geldiği “Valentine’s Day/Sevgililer Günü,” Los Angeles'ta yaşayan farklı insanların bir Sevgililer Günü boyunca aşk ve kalp kırıklığında yollarını bulmalarını anlatıyor. Çiftler ve yalnız olanlar aşkın bir gününde ilişkileri bulmanın, korumanın veya sona erdirmenin zirvelerini ya da dip noktalarını yaşıyorlar.
mtv.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder