26 Şubat 2010 Cuma

Tarkan'a uyuşturucu gözaltısı
' cnm beniim yaa =( 'Aralarında şarkıcı Tarkan'ın da bulunduğu sanat, iş ve magazin dünyasından bazı isimler, İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı.İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonda şarkıcı Tarkan'ın da aralarında bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı.İstanbul'da uyuşturucu satıcılarını takibe alan Narkotik Şube Müdürlüğü polisleri soruşturmayı derinleştirdi. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından şarkıcı Tarkan'ın evine baskın düzenlendi. Tarkan'ın İstanbul Ömerli'deki çiftliğinde yapılan aramada bir miktar kokain ele geçirildi. Tarkan gözaltına alınarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Soruşturma kapsamında aralarında işadamı ve eski bir milletvekilinin oğlunun da bulunduğu toplam 10 kişinin sorgusuna devam ediliyor. Gözaltına alınanlar arasında Murat E., Eski DYP Milletvekili Rıfat Y.'nin oğlu Gökhan Y. işadamı Fuat M.'nin oğulları Ömer Faruk M. ve Tarık M. de bulunuyor.
AĞABEYİ EMNİYET'TE
Tarkan'ın ağabeyi Hakan Tevetoğlu, bilgi alabilmek için emniyete geldi. Hakan Tevetoğlu basın mensuplarının sorularına, “Şu an ifadesi alınıyor. Konuyla ilgili açıklama yapmak istemiyorum” dedi.
GÖZALTI SAYISI ARTABİLİR
Öte yandan operasyonda gözaltı sayısının artabileceği belirtildi.
Radikal

Yabancı basında Tarkan hakkında çıkan haber için bu linki tıklayabilirsiniz: http://www.cnn.com/2010/WORLD/europe/02/26/turkey.tarkan.arrest/index.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder