27 Kasım 2010 Cumartesi

DIOR New Christmas Look 2010
Yılbaşı koleksiyonunda Dior altın parlaklığı yaşatıyor.
Christian Dior'un altın kutusu, festival havası taşıyan gece makyajı koleksiyonuna ilham vermiş. Birbirinden farklı kombinasyonlar ve koyu siyahın gizemi ile yeniden yrumlanan altın büyüleyici gece kreasyonlarında yeniden hayat buluyor.
Modacıların gözdesi Belle Epoque'nun zarafetinden ilham alan Dior Minaudiere, koleksiyonun olmazsa olmazı. Taşımak için mükemmel olduğu kadar, kullanması da baş döndürücü.
Dior Minaudiere'de gece makyajı, çarpıcı ve değerli bir el çantasında zenginleşiyor... Bir gecenin vazgeçilmezlerinden, bu siyah Dior Minaudiere piyedepul deseniyle işlenmiş. Sınır tanımaz, şık desenler ve inanılmaz zarafet. Robert Piguet tarafından 1938 yılında kullanılmaya başlayan, Christian Dior'a özgü ünlü siyah beyaz ekose desen, Dior Modaevinin bir amblemi halina gelmiş, İnce rugan deri üzerine günümüzün trendleri arasında zarif bir şekilde yerini alıyor. Pırıltısını vurgulamak için, aksesuar olarak da dikkat çeken ''Dipr Minaudiere'' üzerindeki DIOR logo ve vintage kapatma tokası ile beğeni topluyor.
İçinde dudağınıza ve gözlerinize hayran bıraktırmak için ihtiyacınız olan her şey var. Gözler için, ünlü piyedepul deseniyle üç farklı göz farının değerli bir harmonisi. Dudaklar için, iki ultra-parlak dudak tonlarını ortaya çıkaran kadınsı bir zarafetle açılacak altın bir kapak.
Haber:Pemra G. Abasıyanık
Trendus.com
MODERN KADININ YAŞAM REHBERİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder