13 Kasım 2010 Cumartesi

Google Doodle
Robert Louis Stevenson kitapları
Robert Louis Stevenson kimdir? İşte bu sorunun cevabını bilmeyenler Google'ın logosuna tıklayabilirler. Bugün Robert Louis Stevenson'ın doğum günü...
Robert Louis Stevenson Define Adası, Mr Heyde ve Dr Jeykll gibi mükemmel filmlerin altına imzasını atmış dünyaca ünlü İskoç asıllı yazardır.
Dünyanın arama devi Google, Robert Louis Stevenson’ı unutmadı ve onu doğum günü olan 13 Kasım’da hatırladı. Google Robert Louis Stevenson için bir logo hazırladı ve yayına sundu.
Robert Louis Stevenson 13 Kasım 1850’de hayata merhaba dedi. Dünyadaki önemli isimlerin doğum günlerinde ve özel günlerde logosunu değiştiren Google, hazırladığı bu mükemmel logoyla kullanıcılarından tam not aldı.
Google’ın “doodle” diye anılan ve logo olarak dile getirilen ana sayfa çalışmaları grafik işçiliği açısından göz dolduruyor. Robert Louis Stevenson için yaptığı logo da bunlardan birisi.
Bazı kitapları: Dr. Jekyll ve Bay Hyde / Define Adası / Dr. Jekyll and Mr. Hyde - Level 3 - Classic Readers / Dr. Jekyll and Mr. Hyde Stage 3 / Treasure Island Stage 2 / Treasure Island / The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde / Treasure Island - Level 3 / Define Adası
haberaktuel.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder