4 Kasım 2010 Perşembe

04 Kasım 2010 Perşembe
Herkes bu elbisenin peşinde!
Sadece rengi değil, kendisi de altın değerinde; Balmain’in sonbahar/kış koleksiyonunda yer alan v yakalı elbiseyi kapağa taşıyabilmek için moda dergileri yarışıyor.
İki farklı boyda tasarlanan elbisenin uzunu 34 bin dolar (yaklaşık 48 bin 500 TL). Kısa versiyonu ise daha hesaplı; ‘Sadece’ 30 bin dolar.
5 Mart’ta top model Anja Rubik’in üzerinde taşıdığı 30 bin dolarlık tasarımın ‘kapak’ maratonu, ağustosta başladı.
Vogue dergisinin Almanya edisyonunda görülen elbise, doha sonra Cindy Crawford ve Claudia Schiffer üzerinde ışıldadı.
Altın elbisenin cazibesine kapılan sadece top modeller değil; moda dünyasının son ‘ikonu’ Vogue Nippon’un başındaki isim Anna Dello Russo ‘10’ dergisinin yaşgünü sayısına poz verirken Balmain’i seçti.
Dello Russo Balmain’in başarısını altın renginin siyahtan rol çalmasına bağladı: “Altın rengi bu sezon her yerde. Ben de çekimlerimin çoğunda altın tonlarını kullanıyorum. Balmain’in elbisesi de sezonun en muhteşem parçası” dedi.
Üstelik Balmain’e olan talep burada da bitmiyor.Tasarım, aralık ayında iki derginin daha kapağında yer alacak; top model Natalia Vodianova, Amerikan Vogue dergisinin yılbaşı sayısında, oyuncu Anne Hathaway ise Elle dergisi için elbiseyle poz verdi.
Pişti krizi yaratan elbisenin yaratıcısı Balmain konuyla ilgili açıklama yapma ihtiyacı hissetti.
Modaevinin basın sözcüsü “Kimse ‘Sadece bizim kapağımızda olsun’ tarzı bir yaklaşımla gelmedi.Biz de isteyen tüm moda dergilerine yolladık.Ne kadar çok görünürse o kadar iyi.
Elbisenin nerede çıktığını kontrol etmek editörlerin görevi” dedi.
Milliyet.com.tr
fotogaleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder