27 Kasım 2010 Cumartesi

Onur Bayraktar'a son görev...
Dün geçirdiği motosiklet kazası sonucu hayatını kaybeden, Türkiye'nin dizi ve tiyatro sahnelerinden tanıdığı 31 yaşındaki başarılı sanatçı Onur Bayraktar son yolculuğuna uğurlanıyor.Bayraktar için İstanbul'da önce bir tören düzenlendi, ardından da cenaze namazı kılındı ve toprağa verildi.
Onur Bayraktar için İstanbul Akatlar Kültür Merkezi'nde bir tören düzenlendi. Onur, o çok sevdiği sahneye son kez tabutu ile çıktı.
Yakın arkadaşları onu anlatırken gözyaşlarını tutamadı.
Bayraktar'ın ölümünün ardından Twitter'daki hesabına yazdığı mesajlar okuyanları şoke etti.Bayraktar 20 Kasım'da "Bir trafik kazası sonucu ölmek. Pardon kaza oldu" diye yazmıştı.Bayraktar'ın yazdığı bu mesaj "Acaba intihar mı etti?" sorusunu akıllara getirdi. Yakın arkadaşı Sarp Akkaya, Bayraktar'ın böyle bir şey yapmayacağını söyledi...Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Onur Bayraktar, "Kapalıçarşı", "Sessiz Fırtına" ve "Şöhret" adlı televizyon dizilerinde rol almasının yanısıra Nedim Saban'ın kurucusu olduğu Tiyatrokare'nin oyuncularındandı.Törenin ardından cenaze namazı ise Bayraktar'ın vasiyeti üzerine Ortaköy Camii'nde kılındı.
Bayraktar , kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.
cnnTÜRK.com/türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder